Hlavné jedlá
Grilovaný filet z tmavej tresk
s limetkovým maslom, citrónovým želé, zemiakmi Grenaille s mätovým hráškom so špenátom a zaúdenou majonézou s karamelom (350g/150g)
Chrumkavé kuracie krídla
v marináde z papričiek piri piri s našim domácim medom, nakladanou zeleninou, cesnakovým dressingom a domácim pivárskym chlebom (600g/500g)
Kuracie prsia supréme v úprave sous-vide
s pečenou červenou repou v malinovom octe, čučoriedkovým gélom, včelím peľom, omáčkou demi-glace s portským vínom a zemiakovo-tekvicovou kašou s maslom (360g/280g)
Grilovaný teľací pavúčik
s jemným smotanovým krémom z Dijonskej horčice s estragónom, tymiánovými šampiňónmi, slaninkou a haluškami (350g/160g)
Vyprážaný chrumkavý kurací rezeň
so zemiakovou kašou a kompótom (350g/150g)
Kaťák
zemiakové placky prekladané bravčovými rezancami z panenky so zeleninou, šampiňónmi v pikantnej omáčke a s viedenskou cibuľkou (180g)
Grilovaná bravčová panenka so slaninkou v úprave sous-vide
s ragú z veľkej bielej fazule, chilli zeleninou, konfitovaným cesnakom, omáčkou demi-glace a pečenými zemiakmi Grenaille v popole (150g)
Pomaly pečené bravčové kolienko z mladého prasiatka
na rozmaríne a čiernom remeselnom pive Dr. Flámm, pyré z kyslej kapusty so slaninkou, silná mäsová šťava a zemiakové placky (600g/500g)
Combo pre 4 osoby
pomaly pečené bravčové kolienko z mladého prasiatka na čiernom remeselnom pive Dr. Flámm, grilovaná pikantná klobása, kuracie prsia supréme, konfitované kačacie stehno, pyré z restovanej sudovej kapusty so slaninkou, zemiakové placky, pečené zemiaky Grenaille, nakladaná zelenina, nakladaná cibuľka s chrenom, vňaťkou a jalapeño papričkami, pikantnou piri piri salsou a pivným chlebom (1500g/1200g)
Vyprážaný chrumkavý bravčový rezeň
so zemiakovou kašou a domácim kompótom (350g/150g)
Hovädzí burger v domácej žemli
so syrom Cheddar, zaúdenou majonézou s karamelom, zeleným šalátom, relishom z nakladaných uhoriek, jalapeño papričkami, paradajkou, volským okom a zemiakovými hranolčekmi (350g/250g)
Hovädzím Rump steak
so špikovým maslom, pečenou sezónnou zeleninou s bylinkami a omáčkou podľa vlastného výberu /omáčka z fermentovaného kampotského a zeleného korenia, omáčka demi-glace s portským vínom, pikantná piri piri salsa/ (350g/250g)
Teľacie osso buco /teľacia kližka s kosťou/
so silnou mäsovou šťavou s vínom a bylinkami, zemiakovou kašou, restovanými krémovými šampiňónmi so slaninkou a perlovou cibuľkou (500g/300g)